Kategorien

Produkte in 'Instroommodules'

   
 • Online module Engels

  Dit is de online module Engels. Deze module is bedoeld voor (aankomend) Techniek studenten van Windesheim. Klik op de bijlagelink voor een toelichting op de inhoud van deze module.

  € 0.00
  Einsehen
 • Online module Natuurkunde

  Dit is een zelfstandige online studiemodule ter bevordering van het instroomniveau Natuurkunde op HBO. Het heeft als doel het opfrissen en beschikbaar maken van de natuurkunde kennis en vaardigheden die van de student verwacht worden bij aanvang van een technische HBO studie.

  De module levert geen EC's op en heeft een studiebelasting van ongeveer 30-60 uur. Binnen de module bestudeer je online theorie (aan de hand van  +/- 50 YouTube filmpjes), verwerk je de theorie door middel van een online account bij Khan academy (deze bevat Engelse filmpjes), bestudeer je het boek en maak je de bijbehorende opgaven. Tot slot maak je de online oefentoetsen Natuurkunde.

  Nadat je de module hebt besteld, is de module direct beschikbaar en heb je een half jaar lang toegang.

  Meer informatie vind je hieronder in de studiewijzer in de bijlage.

  € 0.00
  Einsehen
 • Online module Nederlands werkwoordspelling

  De online module Nederlands werkwoordspelling is bedoeld voor alle studenten die een technische opleiding op Windesheim (gaan) volgen.

  In deze online module verbeter je je kennis van de Nederlandse werkwoordspelling. Als je deze module met succes hebt afgerond, dan heb je een goede basis om te starten met je opleiding. Daarnaast is deze module ondersteunend bij de taaltoets die alle ICT-studenten doen in het 1e semester van hun opleiding.

  De module volgen en afronden kost ongeveer twintig uur, verdeeld over tien weken. 

  € 0.00
  Einsehen
 • Online module Wiskunde

  Welkom bij de 'Online Module Wiskunde' voor het HBO-startniveau. In veel studies wordt wiskunde gebruikt. In de technische vakken bij constructieberekeningen en in de economische vakken bij financiële berekeningen. Verder wordt wiskunde nog gebruikt bij statistiek.

  Voor veel (aankomende) studenten is het al even geleden dat ze wiskunde gehad hebben. Om toch een goede start op een vervolgopleiding te maken, bied deze online cursus de mogelijkheid om de wiskundekennis op te halen en uit te breiden.

  € 0.00
  Einsehen