http://elo.windesheim.nl/CMS/Open%20Educational%20Resources/Materialen%20Webshop/duits%20proefstuderen.jpg
   

Prijs € 0,00

   
Beschrijving

Dit is de onlinecursus Schulfach Deutsch van de lerarenopleiding Duits. Je maakt in deze module kennis met het schoolvak Duits: leerdoelen, de didactiek van taalvaardigheid, materialen en oefenvormen.

Deze module heeft een studiebelasting van 84 uur. Het is de bedoeling dat je in deze module samenwerkt met andere studenten, maar je kunt ook individueel studeren. De module geeft je een beeld van wat afstandsleren is en je ervaart hoe het is om de stof in het Duits te lezen en te verwerken. 

Er zijn twee mogelijkheden voor het bestuderen van deze cursus. Je kunt de module ter oriëntatie bestuderen, zodat je erachter komt of afstandsleren en de opleiding Duits wat voor je is. De andere mogelijkheid is de cursus compleet bestuderen incl. het volgens de cursusplanning  inleveren en laten beoordelen van opdrachten. In dat geval moet je  beschikken over het in de cursus gebruikte studieboek en de opdrachten voor een bepaalde datum inleveren. Als de opdrachten met een voldoende beoordeeld zijn, kun je – als je je hebt ingeschreven voor de opleiding tot leraar Duits - vrijstelling voor deze module aanvragen.

Let op: De module is toegankelijk van 25 maart tot en met 16 juni.

Bijlage: